Sitowise ja Dimenteq yhdistävät voimansa

09. helmi 2018 Tiedotteet
Sitowise ja Dimenteq yhdistävät voimansa

Rakennetun ympäristön suunnittelu‐, asiantuntija‐ ja digitaalisia palveluja tarjoava Sitowise Oy ja paikkatietoa hyödyntäviin tietojärjestelmäpalveluihin erikoistunut Dimenteq Oy yhdistävät voimansa. Rakennetun ympäristön tieto‐ ja digitaalisten palvelujen kysyntä on voimakkaassa kasvussa. Ne tulevat muuttamaan rakentamisen ja liikkumisen toimintaympäristöä voimakkaasti seuraavien vuosien aikana. Yhdessä Sitowise ja Dimenteq tarjoavat asiakkaille entistä monipuolisempia ja laajempia palveluja ja jatkavat kasvua ja kehittymistä alan suomalaisena edelläkävijänä.

”Dimenteqin liittyminen osaksi Sitowiseä toteuttaa strategiaamme panostaa vahvasti rakennetun ympäristön digitalisaatioon liittyviin palveluihin. Sitowisen tavoitteena on olla rakennetun ympäristön tiedonhallinnan edelläkävijä. Dimenteq tunnetaan laadukkaista palveluistaan ja asiantuntevasta henkilöstöstään, ja osaamisemme täydentävät hyvin toisiaan. Yhdessä tarjoamme yhä monipuolisemman ja laajemman palveluvalikoiman sekä voimme panostaa merkittävästi liiketoiminnan kehittämiseen”, Sitowisen toimitusjohtaja Markus Väyrynen sanoo.

”Dimenteqille yhdistyminen Sitowisen kanssa mahdollistaa liiketoiminnan kasvattamisen seuraavalle tasolle. Sitowise on meille hyvä koti – organisaatiomme, toimintatapamme ja asiakkuutemme ovat hyvin yhtenevät, ja Sitowisen kasvustrategian keskiössä olevat digitaalisuus ja paikkatiedon hyödyntäminen ovat asioita, jotka allekirjoitamme varauksitta”, Dimenteqin Teemu Virtanen jatkaa.

”Dimenteqin kanssa muodostamme Suomen johtavan rakennetun ympäristön digitaalisia palveluita tarjoavan toimijan. Sitowise on vahvassa kasvussa, ja tavoitteemme on kasvattaa myös digitaalisia palveluja reilusti. Tulemme rekrytoimaan kymmeniä uusia osaajia tulevina vuosina”, Sitowisen Tietopalvelut‐toimialan johtaja Milla Lötjönen kertoo.

Sitowise hankkii kaupassa Dimenteqin koko osakekannan. Kaikki Dimenteqin 37 asiantuntijaa jatkavat nykyisissä tehtävissään.

Dimenteqin toimitusjohtaja Teemu Virtanen nimitetään kaupan yhteydessä Sitowisen Smart City -liiketoiminta‐alueen johtajaksi ja tekninen johtaja Jan Lindbom tuotanto‐ ja teknologiajohtajaksi. Smart City -liiketoiminta‐alue kattaa Sitowisen tietopalvelut ja liikenteen palvelut, jotka uudistavat rakennetun ympäristön omaisuudenhallintaa ja liikenteen prosesseja digitaalisilla palveluilla.

Lisätietoja:

Markus Väyrynen, toimitusjohtaja, Sitowise Oy
p. 040 822 6300, markus.vayrynen@sitowise.com

Milla Lötjönen, toimialajohtaja, Tietopalvelut, Sitowise Oy
p. 044 532 0611, milla.lotjonen@sitowise.com

Teemu Virtanen, toimitusjohtaja, Dimenteq Oy
p. 050 404 6622, teemu.virtanen@dimenteq.fi

Dimenteq Oy on tietotekniikan palveluyritys, jonka avainosaamista on paikkatietojärjestelmien kehittäminen ja toteutus. Yritys tuottaa uuden ulottuvuuden avaavia liiketoimintaa tukevia asiantuntijapalveluita, tietojärjestelmäratkaisuja ja jatkuvia palveluita julkishallinnon ja yksityisen sektorin asiakkuuksille. Vuodesta 2007 toiminut yritys työllistää 37 asiantuntijaa Helsingissä, Salossa ja Turussa.

Sitowise Oy on yli 1200 hengen asiantuntijayritys, joka tarjoaa asiakkailleen kaikki rakennetun ympäristön suunnittelu‐, asiantuntija‐ ja digitaaliset palvelut saman katon alta. Sitowise on suurin suomalaisomisteinen rakennusalan suunnittelu‐ ja konsultointitoimisto, kaupunkiseutujen monialahankkeiden johtava osaaja sekä tiedolla johtamisen ja tietomallintamisen edelläkävijä. sitowise.com

Valokuvassa vasemmalta lukien Sitowisen Tietopalvelut‐toimialan johtaja Milla Lötjönen, Dimenteqin tekninen johtaja Jan Lindbom ja toimitusjohtaja Teemu Virtanen sekä Sitowisen toimitusjohtaja Markus Väyrynen.