Dimenteq hakee myyntipäällikköä, sovelluskehittäjiä sekä testaajia

21. syys 2017 Uutiset

Dimenteq on paikkatietoratkaisuihin erikoistunut ohjelmistoalan yritys. Porukkaamme kuuluu 33 timanttista IT‐ ja paikkatietoalan ammattilaista. Etsimme nyt myyntipäällikköä, sovelluskehittäjiä sekä testaajia mukaan kasvavaan ja ammattitaitoiseen joukkoomme!

Dimenteq tekee

  • asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjä ohjelmistoratkaisuja
  • paikkatietoon liittyvää koulutusta ja konsultointia
  • omaa tuotekehitystä

Toimistomme sijaitsevat Salossa, Helsingissä ja Turussa. Työskentelemme ketterin menetelmin ja tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Dimenteqin supervoimia ovat kasvollisuus ja asiakaslähtöisyys, tekemisen rentous sekä osaamisen jatkuva kehittäminen. Meille yhtä tärkeätä kuin olla Suomen rautaisin ja ketterin paikkatietoalan yritys on se, että meininki on hyvä ja aamulla on aina hauska tulla töihin!

Myyntipäällikkö vastaa asiakaskohtaisten ratkaisujen sekä omien palvelutuotteidemme myynnistä niin Suomessa kuin ulkomailla. Olet tavoitteellinen ja verkostoitunut B2B‐myynnin ammattilainen, ja haluat olla alan huipulla. Vakuutat asiakkaamme — niin nykyiset kuin tulevatkin — positiivisella energialla, ystävällisyydellä ja asiantuntemuksella. Parhaiden ratkaisujen etsiminen asiakkaiden tarpeisiin on sinulle kaiken lähtökohta.

Sovelluskehittäjältä odotamme osaamista ja kiinnostusta paikkatietoratkaisuihin. Sinulla on halu ymmärtää ja löytää ratkaisuja asiakkaan tarpeisiin — et tee vain tikettejä vaan tuotat aidosti asiakkaalle arvoa. Ajattelet ominaisuuskeskeisesti, uudelleenkäytettävyydestä tinkimättä. Meillä kaikki tekevät asiakkaan kanssa töitä, joten sujuva suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito on tarpeen.

Testaajalta odotamme ennen kaikkea uskallusta haastaa kehittäjien ratkaisut. Haluat viedä sovellukset äärirajoille. Sinulla on kiinnostusta automaatiokeskeisten ratkaisujen hyödyntämiseen testauksessa.

Dimenteqiläisen hyveet

  • rohkeus, itsenäisyys, oma‐aloitteisuus ja eteenpäin suuntaava katse
  • avoimuus uusia asioita kohtaan sekä luovuus omassa työssä
  • sosiaalisuus, iloisuus ja yhteistyötaidot
  • huonon huumorin sietokyky ja mahdollisesti myös tuottaminen!

Kiinnostuitko? Odotamme yhteydenottoasi kuumeisesti — soittele tai jätä viestiä meille viimeistään perjantaina 6.10.2017.

Yhteystiedot:

Toimitusjohtaja Teemu Virtanen, 050 404 6622, teemu.virtanen[a]dimenteq.fi (myyntipäällikön tehtävästä kiinnostuneet)
Tekninen johtaja Jan Lindbom, 040 503 2435, jan.lindbom[a]dimenteq.fi (sovelluskehittäjän ja testaajan tehtävistä kiinnostuneet)
Agile Coach Ville Rindell,  045 678 3129, ville.rindell[a]dimenteq.fi (sovelluskehittäjän ja testaajan tehtävistä kiinnostuneet)