Haemme Dimenteqille sovelluskehittäjiä

15. tammi 2018 Uutiset
Haemme Dimenteqille sovelluskehittäjiä

Tule sovelluskehittäjäksi kasvavaan IT‐taloon! Dimenteq on paikkatietoratkaisuihin erikoistunut ohjelmistoalan yritys. Teemme asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjä ohjelmistoratkaisuja, paikkatietoon liittyvää koulutusta ja konsultointia sekä omaa tuotekehitystä.

Joukkoomme kuuluu noin neljäkymmentä IT‐ ja paikkatietoalan ammattilaista. Toimistomme sijaitsevat Salossa, Helsingissä ja Turussa. Voit valita itse, mille toimistollemme tulet työskentelemään.

Meillä pääset toteuttamaan moderneja paikkatietopohjaisia selain‐ ja mobiiliratkaisuja. Hyödynnämme nykyaikaisia web‐teknologioita, joista osan varmasti jo hallitset, ja ne loputkin opit kyllä työn parissa. Työskentelet tiimissä, jonka toimintatapa tukee vahvasti oppimista ja kehittymistä.

Hyödynnämme ohjelmistokehityksessä ketteriä menetelmiä sekä panostamme laatuun ja automaatioon. Arvostamme rohkeutta, oma‐aloitteisuutta, luovuutta, yhteistyötaitoja ja innostumista!

Teemme töitä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa — täältä löytyy lisää tietoa siitä, millaisten organisaatioiden kanssa saamme työskennellä.

Projekteissamme pääset oppimaan esimerkiksi

  • millaisilla tietojärjestelmillä sanomalehtien jakelu toteutetaan
  • miten suurpetojen liikkeitä seurataan
  • miten pääkaupunkiseudun yhdyskuntarakentamista suunnitellaan
  • miten suuri merkitys paikkatiedolla on liikenteeseen liittyvissä palveluissa

P.S. Dimenteqillä kaikki tekevät töitä asiakkaan kanssa, joten hyvä suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito on tärkeä.

Lue lisää Dimenteqistä työpaikkana sekä tutustu työsuhde‐etuihimme! 

Kiinnostuitko? Soita tai lähetä viesti, jossa kerrot, miksi juuri sinä ja miksi juuri meille!

Ota yhteyttä:

Tekninen johtaja Jan Lindbom
jan.lindbom(a)dimenteq.fi
+358 40 503 2435

tai

Agile Coach Ville Rindell
ville.rindell(a)dimenteq.fi
+358 45 678 3129

Hakuaika päättyy sunnuntaina 4.2.2018.