Asiakaskohtaiset ratkaisut

Tarvitsetko ainutlaatuisen tietojärjestelmän?

Digitalisaation myötä paikkatietojärjestelmät ovat saaneet entistä suuremman roolin. Dataa syntyy valtavia määriä, mutta paikkatiedon hyödyntäminen ja datan visualisointi kartalla auttaa saamaan suurestakin datavarannosta enemmän irti.

Dimenteq tuottaa helppokäyttöisiä ja ihmisläheisiä IT‐ratkaisuja, jotka tuovat paikkatiedon näppärästi osaksi liiketoimintaasi ja päivittäistä tekemistäsi. 

Asiakkaiden tarpeiden syvällinen ymmärtäminen on keskeinen osa toimintaamme ja kaiken lähtökohta. Se ei kuitenkaan synny yksin — onnistuneeseen projektiin tarvitaan myös sinua. Projekti on yhteinen mielenkiintoinen matka, jossa kaikkien vahvuudet valjastetaan huippuunsa.

Asiantuntijoillamme on vankka osaaminen ja laaja kokemus tietojärjestelmien kehittämisestä eri sovelluskehitysteknologioilla. Tietojärjestelmätoimituksemme kattavat kaikki vaiheet esiselvityksistä määrittelyn ja suunnittelun kautta järjestelmien toteuttamiseen, käyttöönottoon ja ylläpitoon.

Olemme tuottaneet lukuisia räätälöityjä ratkaisuja eri toimialoille. Olemme teknologiariippumattomia ja toimimme aina läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

paikkatiedon-hyödyntäminen-jan-lindbom
Jan Lindbom

tekninen johtaja
asiakaskohtaiset ratkaisut
jan.lindbom[a]dimenteq.fi
+358 40 503 2435 

Miksi valita Dimenteq?

1. Dimenteqillä ohjelmistokehitysprojektisi on turvallisissa käsissä.

Olemme toteuttaneet yli 200 toimeksiantoa 10 vuoden aikana. Meillä kaikki tekevät töitä suoraan asiakkaan kanssa, ja meininki on välitön.

2. Asiakaslähtöinen ja joustava toimintatapa.

Asiakkaan tarve ja tilanne ratkaisee. Aina! Miksi toteuttaa kerralla laaja tietojärjestelmä, jos tiedossa on, että järjestelmän toiminnallisuuksista käyttöön menee nyt vain pieni osa? Tehdään silloin, kun tekemiselle on tarvetta,  siirrytään jatkuvaan elinkaaren hallintaan ja annetaan järjestelmän kehittyä toiminnan mukana koko ajan. 

3. Tavoitteena pitkäkestoinen kumppanuus ja yhteistyö.

Asiakkaan kanssa toteutettu yhteistyö on yhteinen matka, jossa menetelmät ja käytännöt valitaan niin, että osapuolet kokevat ne omakseen ja voivat sitoutua niihin. Projektien sijaan tavoitteenamme on rakentaa asiakkaan kanssa pitkäkestoinen ja luottamuksellinen kumppanuus, jossa tekemisen meininki on kohdillaan ja asiakkaan tarpeet ymmärretään syvällisesti.

4. Kyky reagoida muutoksiin.

Toimimme ketterästi noudattaen Scrumin ja DevOpsin pääperiaatteita, joista olemme muokanneet oman tapamme toimia. Nykyaikaisissa ohjelmistotuotantoprojekteissa, joissa samoissa toimintaympäristöissä usein toteutetaan samanaikaisesti useita eri ohjelmistokehityshankkeita, tarve muutokselle on jatkuvaa. Projektin aluksi asetetut vaatimukset todennäköisesti muuttuvat ennen projektin valmistumista, koska projektissa rakennettavaan järjestelmään kohdistuvat ulkoiset tekijät muuttuvat. Vaikka alkuvalmisteluilla voidaankin vähentää muutoksen mahdollisuutta ja määrää, tästä saatava hyöty ei usein korvaa valmisteluihin käytettyä vaivaa.

5. Me hoidamme teknologiat, asiakas tuo substanssin.

Dimenteq on toteuttanut monipuolisesti tietojärjestelmiä eri toimialoille. Me osaamme eri teknologiat ja paikkatiedon, ja jatkuvasta, läheisestä asiakasvuorovaikutuksesta saadaan tarvittava sisällöllinen asiantuntemus. Toimintamme ei ole teknologiavetoista, vaan asiakasvetoista – tarve ensin, ja teknologia sen mukaan!