FOSS4G Finland 2018 -tapahtumassa tarjolla kattaus paikkatietoalan huippuja

15. maalis 2018 Uutiset
FOSS4G Finland 2018 -tapahtumassa tarjolla kattaus paikkatietoalan huippuja

Viime vuonna suuren suosion saavuttanut FOSS4G Finland on jälleen täällä! Toukokuun 8. päivänä Helsingissä järjestettävä tapahtuma tarjoilee korkeatasoisen ja monipuolisen kattauksen avoimen lähdekoodin paikkatieto‐osaamista niin Suomesta kuin kansainvälisiltä areenoilta.

Tapahtuman keynote‐esiintyjiksi on kiinnitetty Leafletin kehittäjä Vladimir Agafonkin, Mapboxin Thiago Santos sekä taidetta, tiedettä ja paikkatietoa yhdistelevän SPIN Unit -kaupunkitutkimusryhmän tutkija Damiano Cerrone. Cerrone tunnetaan myös paikkatietoa hyödyntävistä sosiaalisen median QGIS‐visualisoinneista.

FOSS4G Finland 2018 -ohjelman kiinnostavuus ja laadukkuus ei tietenkään ulotu ainoastaan keynote‐esiintyjiin: päivän aikana on luvassa myös lukuisia avoimen lähdekoodin paikkatietoteknologioiden käyttötapauksia sekä keskustelua FOSS4G‐ekosysteemin kehittymisestä. Tutustu koko ohjelmaan täällä.

Viime vuonna tapahtuma varattiin loppuun, ja paikalle saapui yli 140 osallistujaa kuulemaan avoimen lähdekoodin paikkatietoratkaisujen ilosanomaa. On siis sanomattakin selvää, että kannattaa varata nopeasti oma paikkasi! Pääset ilmoittautumaan tästä.

Tapahtuman järjestelyistä vastaa OSGeo Suomi ry yhteistyössä Gispon, Sitowisen sekä Maanmittauslaitoksen kanssa. Tapahtuman yhteistyökumppaneita ovat lisäksi Simosol ja Digiroad. Yhteistyökumppaneiden joukkoon mahtuu vielä mukaan, katso lisätiedot verkkosivuiltamme ja varmista näkyvyytesi paikkatietoalan kuumimmassa tapahtumassa!

Nähdään toukokuussa Helsingissä!

foss4gfinland.com/