Dimenteq

Dimenteq — ketterä paikkatietoyritys

Dimenteq on tietotekniikan palveluyritys. Avainosaamistamme on paikkatietojärjestelmien kehittäminen ja toteutus. Tuotamme uuden ulottuvuuden avaavia liiketoimintaa tukevia asiantuntijapalveluita, tietojärjestelmäratkaisuja ja jatkuvia palveluita julkishallinnon ja yksityisen sektorin asiakkuuksille. Avainhenkilömme ovat toimineet alalla kymmeniä vuosia.

Jäsenyytemme FLIC — Suomen paikkatietoklusterissa ja Geoforum Sverigessa yhdistävät meidät muihin paikkatietoalan yrityksiin ja läsnäolomme useissa paikkatietoalan tapahtumissa niin kotimaassa kuin kansainvälisesti tuo meidät lähemmäs asiakkaitamme ja kumppaneitamme.

 

2007

perustettu

218

toteutettua projektia ja toimeksiantoa

3

toimipistettä 
Helsinki, Salo, Turku

37

asiantuntijaa

52 900

kupillista kahvia

2013

paikkatietoalan kunniamaininta
ProGIS ry

Dimenteqin arkea

Dimenteq on luotettava, innovatiivinen, ketterä ja iloinen tietotekniikan palveluyritys, mutta millainen Dimenteq onkaan työpaikkana? Mitä paikkatieto merkitsee meille? Kuka onkaan kuka? Tutustu Dimenteqin arkeen dimenteqiläisten kautta!

Olemme teitä LIKI.

Luotettava — teemme sen, mitä lupaamme
Innovatiivinen — uskallamme ehdottaa poikkeuksellisiakin ratkaisuja ja toteutustapoja
Ketterä — toimimme joustavasti ja tehokkaasti
Iloinen — toimimme innokkaasti hymyillen: “irvi hampaassa, ei hampaat irvessä”

Jaakko Valkonen, projektipäällikkö

Jaakko aloitti projektipäällikkönä Dimenteqillä toukokuussa 2015 vastuualueenaan asiakaskohtaisten projektien vetäminen sekä paikkatietojen hyödyntämiseen liittyvät asiantuntijatehtävät. Maantieteilijän taustan omaava Jaakko kertoo innostuksen paikkatietoa kohtaan kumpuavan opiskeluajoista: “Paikkatieto on mukava tekniikan ja luonnontieteiden yhdistelmä. Tykkään paikkatiedon tyylistä hahmottaa maailmaa.”

Aiemmin Jaakko on ehtinyt mm. opettaa geoinformatiikkaa yliopistolla ja sanoo olleensa onnekas, kun on saanut olla tekemisissä paikkatiedon kanssa eri organisaatioissa. Dimenteqiä Jaakko kuvaa lupsakaksi matalan hierarkian IT‐taloksi, jonka myötä virtuaaliset työskentelytavat ovat tulleet hänelle tutummaksi.

Ville Rindell, ratkaisuarkkitehti

Ville on työskennellyt paikkatietoratkaisujen parissa Dimenteqillä vuodesta 2009. Keskeisiä työtehtäviä ovat sovelluskehitysprojektien koordinointi ja suunnittelu sekä yhteydenpito asiakkaisiin. Paikkatietoon Ville tutustui lähemmin vasta Dimenteqin myötä ja toteaa, ettei paikkatiedon merkitys ole välttämättä kovin selkeä yksittäiselle kansalaiselle, vaikka arkielämässä ympärillämme paljon paikkatietoa onkin.

Toimistolla Ville kertoo pitävänsä Dimenteqin avoimesta ilmapiiristä. Työkavereita Ville kuvailee huumorintajuiseksi väeksi ja antaa naurahtaen esimerkin: “Juttu lentää hyvin. Joskus jopa ihan hyvä juttu.”