Dimenteq tällä viikolla Melbournessa

22. touko 2017 Uutiset

Dimenteq osallistuu 23.–24. toukokuuta Australian Melbournessa Victoria Community Engagement Summit -tapahtumaan. Tapahtumassa kehitetään kansalaisosallistamisen parissa työskentelevien asiantuntijoiden osaamista sekä jaetaan tietoa uusista alan käytänteistä.

Tapahtumassa pureudutaan muun muassa menestyksekkään osallistamisen strategian laadintaan, osallistamiseen yli kulttuuristen, sosiaalisten ja poliittisten rajojen sekä paikan muodostamiseen digitaalisuuden keinoin. Viisikymmentä alansa huippua tarjoilee osaamistaan viidessä eri osatapahtumassa.

Osallistaminen on Australiassa nyt varsin ajankohtaista ja se herättää innostusta julkishallinnon toimijoissa. Harava ja Dimenteqin palvelut sopivat hyvin Australian pyrkimyksiin olla johtava maa älykkäiden kaupunkien kehittämisessä. On todella kiinnostavaa päästä tutustumaan sikäläiseen osallistamisen kenttään ja näkemään, millaisia oppeja me voimme viedä täältä mukanamme heille ja vastaavasti tuoda tuliaisina Eurooppaan”, kertoo Dimenteqin myyntipäällikkö Juuso Salmu. 

Tapahtuma on osa Community Engagement Summit -kiertuetta, johon kuuluu tänä vuonna tapahtumia ympäri Australian. Dimenteqin Harava on yksi tapahtuman sponsoreista. Dimenteqillä on myös yhteisesitys ArneTechin kanssa aiheesta ”Inspiring Community Engagement Stories from Europe”. Twitter-tilillämme on lähipäivinä luvassa makupaloja toiselta puolelta maapalloa!