Teemme hyvää nuorten suunnistusharrastukselle Jukolassa!

13. kesä 2017 Uutiset

Dimenteq Oy viettää parhaillaan 10-vuotisjuhlavuottaan. Tätä merkkipaalua juhlistetaan muun muassa Jukolan viestissä, joka järjestetään ensi viikonloppuna Joensuussa. Osallistumalla esittelypaikallamme järjestettävään leikkimieliseen kisaan tuet samalla lasten ja nuorten suunnistustoimintaa. 

Suunnistus on suosittu harrastus lasten ja nuorten parissa. Suomessa on noin 15 000 suunnistavaa lasta ja nuorta, ja valtaosa harrastaa lajia urheiluseurassa. Suunnistusliiton Nuori Suunta -toiminnan tavoitteena on tukea lasten ja nuorten suunnistusharrastusta. Aktiiviset suunnistusseurat tarjoavat lapsille ja nuorille esimerkiksi suunnistusharjoituksia, saliharjoituksia, leirejä sekä tapahtumia.

Nuori Suunta -toiminnan puitteissa järjestetään koulutusta seuroille, millä halutaan edistää esimerkiksi ohjaajien osaamista, ohjauksen lapsilähtöisyyttä sekä liikunnallista monipuolisuutta. Nuori Suunta -kortti on puolestaan tarkoitettu seurojen järjestämään alkeiskoulutukseen ja toimintaan osallistuville 14-vuotiaille ja sitä nuoremmille. Se muun muassa mahdollistaa kansalliseen kilpailutoimintaan osallistumisen ilman erillistä kilpailulisenssiä.

Auta meitä keräämään 1 000 euroa Nuori Suunta -toiminnan hyväksi!

Osallistu Dimenteqin leikkimieliseen puttauskisaan Jukolassa ja tuet samalla Nuori Suunta -toimintaa. Dimenteq lahjoittaa jokaisesta suorituksesta kaksi euroa Nuori Suunta -toimintaan. Tavoitteena on kerätä kokoon 1 000 euron summa.

Jättämällä meille yhteystietosi osallistut myös arvontaan, jossa kolme onnekasta saa omakseen Powerbank-varavirtalähteen. Kannattaa siis vierailla esittelypaikallamme Jukolan kisakeskuksessa!

Rakkaudesta lajiin — Dimenteq tykkää suunnistuksesta 

Jukolan viestissä kilpailemassa nähdään Dimenteqin riveistä toimitusjohtaja Teemu Virtanen, tekninen johtaja Jan Lindbom sekä sovelluskehittäjä Topi Penttinen, jonka suunnistusurasta kerroimme viime viikolla. Dimenteq on myös toteuttanut DimTent-telttavarausjärjestelmän, jonka kautta Jukolaan matkaavat voivat varata telttapaikkoja.

Suunnistus on siten dimenteqiläisten mielestä aika huippu laji. Jos saavut Jukolaan, todennäköisesti se on sitä myös sinun mielestäsi, joten ei muuta kuin esittelypaikallemme puttaamaan varoja lasten ja nuorten suunnistusharrastukseen!

 

Kuvaaja: Paavo Penttinen