10‐vuotias Dimenteq voi hyvin ja tähtää vakaaseen kasvuun

01. syys 2017 Uutiset
10‐vuotias Dimenteq voi hyvin ja tähtää vakaaseen kasvuun

Tänään on kulunut päivälleen tasan 10 vuotta siitä, kun Dimenteq aloitti toimintansa Salossa. Dimenteqin perustajat, toimitusjohtaja Teemu Virtanen ja tekninen johtaja Jan Lindbom toteavat, että yrityksen vointi on tällä hetkellä mainio. ”Tapamme tehdä tietojärjestelmiä toimii, asiakkaat ovat tyytyväisiä, henkilöstö voi hyvin ja asiakkaat aidosti haluavat juuri meidät tekemään hommia”, Virtanen iloitsee.

Yritys on kymmenessä vuodessa vakiinnuttanut asemansa paikkatietoalalla ja yhteistyökumppaneiden keskuudessa sekä laajentanut toimintaansa Salosta Helsinkiin ja Turkuun. Dimenteq työllistää tällä hetkellä yli 30 henkilöä.

Kiinnostus paikkatiedon hyödyntämistä kohtaan on parhaillaan kovassa kasvussa eri toimialoilla ja yhteiskunnallisissa prosesseissa. Vahvistuva ymmärrys sijaintitiedon lisäarvosta päätöksenteossa, strategisessa suunnittelussa ja operatiivisessa toiminnassa pitää todennäköisesti paikkatietoalan lähivuosina mukavassa myötätuulessa.

Kaikkein hienoin asia on kuitenkin se, että tämä bisnes tuottaa toimeentuloa ja elämyksiä suoraan yli 30 henkilölle, välillisesti myös heidän perheilleen – verojen kautta toki laajemmallekin” -Teemu Virtanen, toimitusjohtaja

Dimenteqin tulevaisuuden tavoitteet ovat selkeät. ”Haluamme pitää yllä samaa kasvuvauhtia ja kannattavuutta. Dimenteqin tavoitteena on olla haluttu ja mielenkiintoinen työpaikka, jossa tehdään kovasti töitä – mutta myös voidaan hyvin ja pidetään hauskaa”, Lindbom toteaa.

”Mieleenpainuvia hetkiä kymmenen vuoden ajalta on niin monta. Toki kaikki ensimmäistä kertaa tapahtuneet asiat – ensimmäinen asiakas, työntekijä, voitto tarjouskilpailussa, miljoonan liikevaihto rikki ja niin edelleen. Kaikkein hienoin asia on kuitenkin se, että tämä bisnes tuottaa toimeentuloa ja elämyksiä suoraan yli 30 henkilölle, välillisesti myös heidän perheilleen – verojen kautta toki laajemmallekin”, Virtanen kertoo.

Varsinaista juhlapäivää vietämme tänään vauhdikkaasti työn merkeissä, mutta syksyn aikana välietappia juhlistetaan asiakkaiden ja henkilöstön kanssa. Myös Paikkatietomarkkinoilla 7.11. olemme synttäritunnelmissa, luvassa on tietenkin kakkua ja juhla‐arvontaa!